tisdag 10 november 2009

Glada barn i nya rum!

Ida pysslar på sitt rum!


Hugo leker på sitt!


Hej alla glada! Lägger in 2 kort på barnen när de leker! Tycker det ser mysigt ut och man ser lite av deras rum för er som vill se! Korten är dock tagna innan rummen var färdiga!
Igår var vi på vårdcentralen med Ida (tillsammans med resten av alla stenungsundare med barn 3-5 år) Hysteri!! Men vääldigt skönt att få tagit de där influensavaccinet. Nu är i alla fall en i familjen skyddad. Nu gäller det att vi andra klarar oss till vecka 49 (!!!!!!!!!!!!!)... inte klokt... tycker faktiskt att jag som förskollärare är i riskgruppen. Hugo borde också vara det som har astma (men han måste medicineras varje dag för att anses som det, hade god lust att säga att han gör det ;-)) Ida mådde bra hela gårdagen och i dag på dagen, men nu på kvällen fick hon väldigt ont i benet och kände sig ledsen... tyckte även hon var lite varm... skruttan.
Kram alla!!



1 kommentar:

  1. Åh va gott att Ida tagit den! Hoppas inte hon mår dåligt av den! håller tummarna! Jag håller med, både du och hugo borde få ta den. Jag hade knappt vågat jobba om jag inte haft den... :-( inte bara att man själv kan bli sjuk, kan ju ta med sig det hem också :-(
    UNDRAR hur det blir v 49 när alla ska ta den :-( ush!!

    ser mysigt ut på deras rum! sugen på att se mer av huset!
    kramar

    SvaraRadera