lördag 26 september 2009

Fortfarande sjuka :-(

Nu är jag såå trött på detta, verkar aldrig ta slut. Ida har feber och är jätte sjuk fortfarande. Vi har till och med legat inne på Östra med henne. Fick åka in akut pga. hennes lilla mage. Hon skrek av smärta och vi befarande blindtarmen. Det var de dock inte, men läkarna hittar inget fel. Febern går upp och sänkan är hög, och så har hon fruktansvärd huvudvärk. Var även på vårdcentralen igår och tog prover. Efter vi varit där spydde hon också... känns som om det aldrig blir bättre... blir så orolig. Kan knappt sova. Sover bredvid henne men är vaken stup i kvarten och känner på henne.

Ikväll skulle vi egentligen på kräftskiva hos våra vänner Alex och Johanna, men icke sa nicke! Det får bli lite räkor på tu man hand, drickandes vatten, om vi skulle behöva åka in med skruttan igen...

Kram

2 kommentarer:

  1. Hoppsan?? Det var väldigt!! :-O Stackars Ida!! och er! förstår precis vilken hemsk oro det är!! Vi hade samma senario med Irvin förra året.. hög feber i hur många dagar som hellst och det blev bara värre och de hittade inget. Fick pennicillin då så blev det sakta men säkert bättre. Men vi vet fortfarande inte vad det va. USH!! tänker på er och hoppas lillan blir bra fort!!!! styrkekramar!!

    SvaraRadera
  2. Nämen, usch stackars lilla Ida, förstår verkligen er oro, efter våra två sjukhusvistelser med barnen i våras så blir man ju extra orolig.
    krama Ida en extra gång från oss

    SvaraRadera