söndag 20 september 2009

Huset på plats!!!!

Nu står huset på plats, känns underbart härligt. Det blev som vi tänkt oss och allt flyter på väldigt bra. Snickarna är jätte duktiga och trevliga vilket ju är viktigt. Ska lägga ut bilder så fort kameran kommer hem, den är i huset för att vi ska kunna dokumentera så mycket som möjligt. Kommer att bli hur mycket kort som helst, kul att ha sen!

Vi planerar för fullt, det är ungefär de enda det pratas om i vår familj för tillfället. Kakel, möbler, tapeter (mest Idas rum för tillfället... hon kan inte riktigt bestämma sig... vill ha flera, och vissa får mamma sätta stopp för). Vet inte riktigt vad som hänt, hon vill ha tapeter som har svart botten, eller som är blårutiga... hon som alltid älskat rosa?? Hon har nog blivit stor nu!!!!!! Vi sa till henne att vi nog får åka ner till affären och kolla hur tapeterna ser ut i verkligheten, då blir det nog lättare att välja!

Jag har blivit sjuk... attans. Hann bara jobba i en vecka. Feber, illamåeende, ont i halsen, förkyld... det var värre igår, idag känns det i och för sig bättre. Hoppas att jag klarar mig från den där hemska influensan och att barnen klarar sig vilket givetvis är ännu viktigare. Jag som varit såå noga med att sprita händer etc :-(

Nu är Jacob, Ida och Hugo på Funky Kids, Ida är utklädd till lilleskutt idag (det skulle vara någon ur Bamse). SÖÖÖÖÖÖT som socker blev hon lilla skruttisen!

Kram

1 kommentar:

  1. Oj stackare, inte kul att vara sjuk! Men samtidigt så är det ju som ett brev på posten när man börjar jobba.. speciellt i vårt yrke.

    ÅH längtar tills bilder på tomten och huset kommer!! puss puss

    SvaraRadera